Dok se serem na svoju egzistenciju.

Kratak

25.12.2012.

aer

Puca me neko pedersko raspoloženje. Što je bolje nego da me puca peder, ili da ja pucam pedera, ili recimo da spavam sa magarcem, što onda ne bi bilo spavanje nego groteskni seks, slava imenu njegovom.
Bože, što se rodi na ovaj crni dan, jesam se sinoć napio. I evo odlučio sam da neću više. Posvetiti ću svoj život nauci i napretku, razmnožavanju i kultiviranju potomaka a možda i neću.
Savjest me peće za riječi što se izrekoše sinoć u kafani sivoj. Al' znam srat kad se napijem. Baš sam taj tip osobe. "E de da ti ja kažem kako se šta radi u životu zato što sam pijan i pametan".
Fuj što me treba ranit.
Zato se sada stvari mijenjaju, čim me mamurluk prođe zarit ću oči u knjige a...

ma daj

Još nešto (ovdje humor prestaje i moje životne lekcije počinju tako da...), Napokon sam dogurao do trenutka kad mi se određeni ljudi za kojima slinim počinju gaditi. To je tako krasna faza kad se dočeka.
Nema boljeg osjećaja od realizacije da se vaša ospesija rastapa u djelima čovjeka kome je bila upućena. Ljudska bića su zaista fantastična, nema savršenstva i fala jebenom bogu na tome. Kad bi se samo jedna savršena osoba našla, ostalih 7 milijardi bi ratovalo za nju.

Neka smo govna i gnjide, bez jaja i morala, neka nas struje emocija bacaju iz jedne sramote u drugu, jer da nismo morali bi se voljeti i umirati jedno za drugo. Možda penjati na neku planinu, ubiijat neke zmajeve, spaljivat kakva sela...Ovako ne moramo ništa od toga, ovako odlijepimo na nekog i idealiziramo ga neko vrijeme, al kad tad objektivnost udari u glavu i shvatimo da je ta osoba obično homo sapiens govno ko i svaka druga.

Još kad ja ovo sve ne bih pisao da sam sebe uvjerim u nešto...

Kako god, negdje sam pročitao zanimljivu opasku o tome kako smo mi samo vodik koji pokušava shvatit odakle je došao i zašto je tu, te kako strpat ruku u gaće drugom vodiku, što je ujedno isti vodik, dakle strpat sam sebi ruku u gaće.

Gradeci na tome, mi imamo sve jer smo dio svega, svaka osobu s kojom smo ikad htjeli spavat je zapravo dio nas, i na neki je način svaki spolni odnos masturbacija.

Eh kad bi ja mogao hodat ovom zemljom pretvarajući ovakve ideje u istinu.